Toader, anunţ legat de DEMISIE: Nu pot să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază/ Despre Dragnea: Va veni un moment în care voi vorbi mai mult şi mai multe

Postat la 11 aprilie 2019 56 afişări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, că nu îşi va da demisia deoarece nu poate abandona ceea ce şi-a asumat şi că nu îşi poate închide biroul doar pentru zvonurile privind remanierea acestuia.

Toader, anunţ legat de DEMISIE: Nu pot să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază/ Despre Dragnea: Va veni un moment în care voi vorbi mai mult şi mai multe

„Îi întrebaţi pe dânşii, nu pe mine. Eu efectiv îmi exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume, prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activităţii autorităţii. Eu nu pot acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament, întrebat cum va mai rămâne la minister dacă PSD nu îl mai susţine.

 

El a afirmat că nu îşi va da demisia, deoarece niciodată nu a abandonat obligaţiile pe care şi le-a asumat.

 

„Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din multe considerente. Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligaţiile pe care mi le-am asumat”, a adăugat Toader.

 

Referitor la declaraţiile făcute în ultima perioadă de liderul PSD, Liviu Dragnea, Toader a menţionat că, în ceea ce-l priveşte, va veni un moment în care va vorbi mai mult şi mai multe.

 

„Lasă. Întrebaţi-l pe dânsul de ce, iar eu dau răspunsuri parţiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe”, a declarat Tudorel Toader, în Parlament, întrebat dacă s-a simţit umilit la Bruxelles aşa cum spunea Liviu Dragnea pentru că a fost cu doar câteva articole din Ordonanţa pe care intenţiona să o dea.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
toader,
birou,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.