Titus Corlăţean îşi va anunţa demisia de la conducerea MAE - surse. Ministrul susţine o declaraţie de presă la 11.30

Autor: Cristian Fierbinţeanu Postat la 10 noiembrie 2014 65 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, îşi va anunţa, luni, demisia din funcţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Corlăţean urmează să susţină o declaraţie de presă la sediul MAE, la ora 11.30. El va face, potrivit surselor, şi o serie de precizări referitoare la subiectul organizării votului din diaspora.

Potrivit unor surse oficiale, Corlăţean nu şi-a depus încă demisia, dar premierul Victor Ponta a fost informat despre intenţia ministrului de a demisiona.

Săptămâna trecută, în Bucureşti şi în mai multe oraşe ale ţării au avut manifestaţii de protest faţă de modul în care a fost organizat votul în diaspora la primul tur al prezidenţialelor, manifestaţiile având şi un caracter antiguvernamental.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a cerut, de două ori, demiterea lui Corlăţean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CORLĂŢEAN,
DEMISIE,
/actualitate/titus-corlatean-isi-va-anunta-demisia-de-la-conducerea-mae-surse-ministrul-sustine-o-declaratie-de-presa-la-11-30-13521873
13521873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.