Tirana confirmă că Washingtonul i-a cerut ajutorul pentru distrugerea arsenalului chimic sirian

Postat la 08 noiembrie 2013 34 afişări

Washingtonul a solicitat Tiranei să organizeze pe teritoriul său distrugerea arsenalului chimic sirian, a confirmat preşedintele Parlamentului albanez Ilir Meta, precizând că "până în prezent nu a fost luată nicio decizie" în această privinţă.

Tirana confirmă că Washingtonul i-a cerut ajutorul pentru distrugerea arsenalului chimic sirian

 "Am fost contactaţi de către Statele Unite, însă până în acest moment nu a fost luată nicio decizie", a declarat Meta, joi seara, într-un interviu pentru postul de televiziune Top Channel.

Meta a asigurat că "orice decizie va fi transparentă şi va ţine cont de interesele ţării".

"Nu cred că Albania are aceleaşi capacităţi ca alte ţări mai mari şi mai dezvoltate", a adăugat Meta, liderul Mişcării Socialiste pentru Integrare.

Zeci de persoane s-au adunat joi, în faţa Parlamentului, pentru a protesta faţă de o eventuală distrugere a arsenalului chimic sirian pe teritoriul Albaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tirana-confirma-ca-washingtonul-i-a-cerut-ajutorul-pentru-distrugerea-arsenalului-chimic-sirian-11645002
11645002
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.