Tineri manageri de top 2018: Robert Rădeanu, preşedinte al Consiliului de Administraţie, La Castel

Autor: Alex Ciutacu Postat la 16 iulie 2018 257 afişări

Tineri manageri de top 2018: Robert Rădeanu, preşedinte al Consiliului de Administraţie, La Castel

Robert Rădeanu a luat decizia de a prelua frâiele businessului de familie, un complex hotelier care cuprinde şi mai multe restaurante, la doar 21 de ani, în 2014, după ce complexul a fost gestionat de părinţii săi timp de trei ani. Printre responsabilităţile sale se numără coordonarea activităţii consiliului de administraţie, reprezentarea societăţii în raport cu terţii şi în justiţie, precum şi stabilirea direcţiilor de dezvoltare şi stabilirea politicilor contabile şi ale sistemului de control financiar.

„Eu funcţionez pe un principiu simplu: «Dacă tu nu creşti, nimic nu va creşte în jurul tău».  Astfel, îmi doresc să învăţ lucruri noi în fiecare zi. Vreau să aduc acest business pe cele mai înalte culmi, odată cu oamenii care poartă misiunea noastră pe umeri”, spune Rădeanu.

El consideră că secretul succesului în HoReCa stă în interactivitatea cu clienţii şi atenţia înspre feedbackul lor, în special în ceea ce priveşte produsele oferite. Robert Rădeanu crede că educarea constantă a angajaţilor este esenţială - în acest sens, în urmă cu câteva luni, întreaga echipă de bucătari a businessului a participat la o excursie prin Europa pentru a testa gastronomia vecinilor şi a învăţa de la aceştia. Printre planurile de viitor ale antreprenorului se numără un magazin online care să concureze cu liderii de piaţă şi o aplicaţie de aprovizionare pentru domeniul HoReCa, implementată la nivel naţional.

Robert Rădeanu este absolvent al Universităţii „Petre Andrei“ din Iaşi, specializarea Economia Turismului şi a Comerţului. În 2017, La Castel a generat o cifră de afaceri de 3,15 milioane de euro şi a adus un profit de aproximativ 700.000 de euro, având un număr mediu de 160 de angajaţi.


25 de ani  

preşedinte al Consiliului de Administraţie  

La Castel

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.