Tineri manageri de top 2018: Paul Neagoe, business manager, OLX

Autor: Florin Casota Postat la 07 august 2018 531 afişări

Tineri manageri de top 2018: Paul Neagoe, business manager, OLX

Paul Neagoe este responsabil pentru coordonarea echipei OLX România şi conduce o echipă formată din peste 20 de oameni, în departamentele de marketing, vânzări, business intelligence, produs, suport clienţi şi moderare. Anul trecut, OLX a depăşit 4 milioane de anunţuri active într-o lună, a crescut numărul de utilizatori activi la peste 12 milioane şi a generat peste 7 milioane de interacţiuni pe lună între vânzători şi cumpărători.

El îşi descrie parcursul profesional ca fiind unul „în viteză, lucru care a venit cu bucurii şi dificultăţi”. Înainte de OLX, Neagoe a lucrat în consultanţă la McKinsey & Company, unde spune că a înţeles ce înseamnă să fii adaptabil, obiectiv şi rezistent. „Şi acum, la OLX, unde am învăţat ce înseamnă cu adevărat un colectiv şi managementul cap-coadă al unui proiect de anvergură.”

Paul Neagoe consideră că momentul cel mai dificil din cariera sa de până acum a fost începutul activităţii de consultant, deoarece „combinaţia dintre un nivel ridicat de stres, dorinţa mea de afirmare şi un context general dificil a dus la o perioadă de erori şi frustrări care veneau una după alta. Am învăţat din acele momente cum, poate contraintuitiv, atunci când stresul e ridicat, termenii limită apropiaţi, iar soluţiile neclare, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să iei o pauză şi să porneşti mai departe doar după ce ai o ordine clară în gânduri”.

De asemenea, pentru el cea mai mare reuşită este faptul că a primit încrederea echipei OLX Group de a conduce businessul OLX. „Pentru mine, acest vot de încredere a însemnat aprecierea şi recunoaşterea eforturilor şi rezultatelor, precum şi şansa de a coordona un proiect în care cred foarte mult.”

Peste 10 ani se vede implicat în start-up-uri, pasiune care a început în Olanda „când am străbătut ţara pentru a discuta cu start-up-uri, perioadă ce mi-a arătat cât de important este să ai o viziune şi o perspectivă clară asupra ceea ce vrei şi ce poţi să oferi”.


26 de ani  

business manager  

OLX

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.