Tineri manageri de top 2018: Lavinia Ciuli, manager producţie, Strauss România

Autor: Andra Stroe Postat la 15 iulie 2018 124 afişări

Tineri manageri de top 2018: Lavinia Ciuli, manager producţie, Strauss România

Ca manager de producţie, funcţie pe care o deţine de circa şase ani şi jumătate, este responsabilă de activitatea fabricii Strauss România şi coordonează activitatea a 45 de oameni.

Absolventă a Facultăţii de Biochimie din cadrul Universităţii Bucureşti, Lavinia Ciuli şi-a început activitatea în cadrul producătorului de cafea în noiembrie 2010, ca process improvement manager, iar un an mai târziu a fost promovată în funcţia actuală. Anterior, ea a lucrat timp de un an în cadrul Medicover, în funcţia de client administration manager.

În funcţia pe care o deţine în prezent, una din atribuţiile esenţiale se leagă de asigurarea stabilităţii operaţionale, spune Lavinia Ciuli, care se referă la „construirea unei platforme robuste printr-un nivel avansat de standardizare a proceselor, un înalt nivel de fiabilitate a echipamentelor, reevaluarea permanentă a productivităţii şi un tablou de bord capabil să ofere în orice moment informaţii precise cu privire la parametrii vitali, pentru acţionarea pârghiilor de decizie”.

Potrivit celor mai recente date, Strauss deţine aproape un sfert din volumul de vânzări de cafea pe piaţa de retail din România, fiind unul dintre cei mai mari jucători. Strauss, a cărei companie-mamă are sediul în Israel, şi-a completat în 2014 portofoliul cu brandul Amigo. Compania a plătit atunci 20 de milioane de dolari pentru a cumpăra mărcile, domeniile şi drepturile exclusive de a folosi reţeta Amigo în România şi Bulgaria, devenind astfel proprietarul unic al brandului în aceste ţări.

Consumul anual de cafea în România se situează la circa 2,5 kilograme per capita, ţara situându-se pe ultimele locuri în Europa la acest capitol. De exemplu, în Austria consumul per capita ajunge la circa 7,9 kilograme, iar în Germania la 7 kilograme, conform celor mai recente date. Valoarea pieţei se situează la peste 350 milioane de euro anual.


39 de ani  

manager producţie  

Strauss Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.