Tineri manageri de top 2018: Georgiana Tamazlicaru, director financiar, Next Capital

Autor: Andra Stroe Postat la 10 iulie 2018 162 afişări

Tineri manageri de top 2018: Georgiana Tamazlicaru, director financiar, Next Capital

Georgiana Tamazlicaru este de anul trecut, responsabilă de managementul financiar al Grupului Next Capital şi de activitatea a opt angajaţi.

Absolventă a ASE-ului, ea a urmat un master la Universitatea din Lugano, iar pe parcursul carierei sale a participat la programe de internship sau a fost angajată în instituţii ca UBS Investment Bank, BPP Professionals, MobiFon. De 12 ani lucrează în cadrul Next Capital.

Întrebată care a fost momentul cheie din cariera sa, Georgiana Tamazlicaru indică programul de master în finanţe de la Lugano, Elveţia, pentru care a obţinut o bursă de studiu. „Mai departe, faptul că am lucrat la UBS, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, m-a ajutat să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă.”

Legat de cel mai dificil moment din profesia sa, care a avut loc în prima parte a carierei sale, povesteşte că la un moment dat a înţeles că, „pentru a evolua în domeniul care îmi place, am nevoie de ceva diferit, motiv pentru care am decis să renunţ la locul de muncă pe care îl aveam la momentul respectiv şi să reîncep studiile în Elveţia. Au fost multe momente de incertitudine, pe care le-am depăşit cu încrederea că această experienţă îmi va fi de folos. Next Capital mi-a dovedit că am avut dreptate”. Parcursul profesional în cadrul grupului financiar a însemnat, adaugă ea, o provocare şi ulterior o reuşită.

Cât priveşte planurile pe termen lung, Georgiana Tamazlicaru spune că Next Capital reprezintă, „pentru mine, o frumoasă călătorie. În zece ani mă văd alături de Next Capital, într-un frumos oraş sau port, pe care îl vom explora împreună”.

Next Capital a gestionat anul trecut creanţe de peste 25 milioane de euro, ceea ce se traduce şi într-o creştere de 45% a cifrei de afaceri. Creşterea volumului creanţelor s-a datorat în principal clienţilor din zonele FMCG, IT&C, precum şi servicii, pe care Next Capital îi gestionează pe contracte de factoring.


40 de ani  

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.