Tineri manageri de top 2018: Ela Banu, director - head of operations, ING Bank România

Autor: Florin Casota Postat la 12 iulie 2018 451 afişări

Tineri manageri de top 2018: Ela Banu, director - head of operations, ING Bank România

Ela Banu şi-a început cariera la ING în 2005, ca trainer în cadrul departamentului de resurse umane. În 2008 a schimbat direcţia şi a preluat o echipă de contact center. De atunci, a ocupat diferite poziţii în cadrul instituţiei financiare, iar din ianuarie 2018 are în subordine 340 de oameni, asigurându-se de buna funcţionare a operaţiunilor ING Bank, cu accent pe optimizarea experienţei clienţilor. „Am preluat rolul de director - head of operations cu emoţii, energie şi entuziasm. Am misiunea frumoasă de a construi acţiuni «wow» şi în procesele de operaţiuni, de a pune accentul pe experienţa clientului şi, mai mult, de a potenţa valoarea oamenilor din Operaţiuni.”

Ea spune că este mândră de rezultatele echipelor de contact center pe care le-a condus în 2017, de premiile pe care le-a primit organizaţia, dar şi de membrii echipelor.

Înainte de ING, Ela Banu a lucrat pentru Zapp, apoi „am schimbat macazul către consultanţă, alegerea dovedindu-se a nu se potrivi deloc stilului meu. A fost o perioadă grea, pe care însă nu aş şterge-o din trecutul meu, pentru că m-a învăţat să apreciez mai mult lucrurile pe care le am şi să nu le iau «for granted»”.

Mărturiseşte că îi este greu să se gândească ce va face peste zece ani, dar „sper că voi avea aceeaşi energie şi acelaşi entuziasm tot în aria de management de echipe”.


38 de ani  

director - head of operations 

ING Bank Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.