Tineri manageri de top 2018: Cristian Dolofan, proprietar, Dolo Trans Olimp

Autor: Ioana Matei Postat la 19 iulie 2018 2147 afişări

Tineri manageri de top 2018: Cristian Dolofan, proprietar, Dolo Trans Olimp

Cristian Dolofan a devenit anul trecut, prin Dolo Trans Olimp, cel mai mare client de camioane Mercedes-Benz. Compania sa deţine 320 de structuri (prelate şi transportoare) şi va achiziţiona până la sfârşitul anului încă 80 de camioane noi, devenind astfel unul dintre cei mai mari transportatori din România, potrivit ZF. Cu 400 de camioane, Cristian Dolofan concurează cu nume grele din industrie, cum ar fi Ion Lazăr de la Internaţional Lazăr Company, care are 700 de camioane.

Compania are semnate contracte cu companii precum Gefco, Arcese, Pirelli, Michelin, dar şi Arcese, LKM Walter şi Rhenus. Dolo Trans Olimp transportă autovehicule inclusiv pentru Mercedes-Benz de la Kecskemet, pe lângă maşini Dacia de la Mioveni, dar şi automobile Peugeot şi Citroën pentru Trust Motors, importatorul celor două branduri pe piaţa locală.

Dolo Trans Olimpic, cu sediul în Piteşti, a debutat în piaţa românească de transport de mărfuri pe distanţe lungi spre finalul anului 2011, cu o flotă de cinci camioane de mărfuri generale şi alte trei transportoare auto. Cristian Dolofan este absolvent de Politehnică, secţia transporturi rutiere.


31 de ani  

proprietar   

Dolo Trans Olimp

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.