Tineri Manageri de top 2018: Andrei Trandaf, general manager, OSHO-SCS Trading

Autor: Florin Casota Postat la 21 iulie 2018 954 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Andrei Trandaf, general manager, OSHO-SCS Trading

Andrei Trandaf este general manager şi acţionar al Osho-SCS Trading, parte a grupului care operează brandurile Oro Toro şi Osho, fiind responsabil cu eficientizarea operaţională, activitatea şi creşterea companiei la nivel naţional.

Absolvent al Facultăţii de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti, deţinând şi un MBA în cadrul aceleaşi universităţi, Andrei Trandaf a ocupat anterior funcţia de administrator al companiei ce operează brandul Ready to Box Chopstix.

„Ultimii ani au fost definitorii în formarea mea profesională, reuşind să îmi lărgeasc orizonturile în ceea ce priveşte coordonarea, gestionarea şi dezvoltarea unui business modern şi sănătos. Am reuşit de-a lungul carierei să îmi dezvolt gândirea strategică şi să îmi formez o perspectivă coerentă de business, astfel încât să identific soluţii la probleme punctuale (de la deficienţele pe piaţa forţei de muncă până la fluctuaţia permanentă a preţurilor), pe care progresiv să le tranform în oportunităţi şi, ulterior, în avantaje competitive”, spune Andrei Trandaf. Sub umbrela Oro Toro funcţionează 11 locaţii, deopotrivă operate în regim propriu şi franciză, fiind lider de piaţă pe segmentul gourmet burger.


35 de ani  

general manager     

OSHO-SCS Trading

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.