Timmermans: Nu alergaţi în direcţia opusă. Vom fi la dispoziţia oficialilor români zi de zi

Postat la 01 martie 2018 67 afişări

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi, la Bucureşti, că a discutat cu oficialii români intensificarea legăturilor, mesajul său fiind acela ca România să alerge în direcţia corectă, pe ultima sută de metri pentru ridicarea Mecanismului de Coordonare şi Verificare.

Timmermans: Nu alergaţi în direcţia opusă. Vom fi la dispoziţia oficialilor români zi de zi

"În ultimii 20 de ani aţi câştigat atât de multe lucruri, aţi obţinut multe lucruri în ultimii 11 ani de la aderarea României la UE şi datorită MCV. E ca şi cum aţi fi alergat la un maraton şi sunteţi pe ultima sută de metri. Alergaţi în continuare, dar nu în direcţia greşită. Sunteţi aproape de final, nu începeţi să alergaţi în direcţia opusă. Ambiţia pe care Comisia o are cu ridicarea MCV în 2019 va putea fi îndeplinită. E nevoie ca toţi cei implicaţi să muncească împreună şi nu unii împotriva celorlalţi", a declarat prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.