Tichete cadou de sărbători în valoare de 350 de lei, pentru minerii din Valea Jiului

Autor: Adina Oşan, Ramona Rosulescu Postat la 17 decembrie 2013 76 afişări

Minerii din Valea Jiului vor primi de sărbători tichete cadou în valoare de 350 de lei, la fel ca anul trecut, dar şi cadouri pentru copiii lor, în valoare de 50 sau 60 de lei.

Sindicaliştii şi conducerile celor două socetăţi miniere din judeţul Hunedoara au stabilit, marţi, valoarea adaosurilor salariale pentru angajaţi şi pentru copiii acestora, cu ocazia sărbătorilor. Tichetele cadou vor fi oferite minerilor de la unităţile viabile, respectiv angajaţilor Complexului Energetic Hunedoara, dar şi celor de la unităţile miniere neviabile, dar care aparţin de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului.

"Am negociat cu administraţia astfel încât să fie respectat contractul coletiv de muncă şi adaosurile salariale să nu fie sub nivelul celor de anul trecut", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Potrivit lui Nica, minerii din Complexul Energetic Hunedoara vor primi tichete cadou în valoare de 350 de lei, iar copiii acestora vor primi câte 50 de lei.

Şi minerii de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului vor primi tichete cadou în valoare de câte 350 de lei, iar copiii acestora vor beneficia de tichete de 60 de lei fiecare.

În Valea Jiului mai lucrează în minerit 6.892 de mineri, 4.948 dintre aceştia fiind angajaţi la Complexul Energetic Hunedoara, iar restul la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MINERI,
PRIME,
CADOURI
/actualitate/tichete-cadou-de-sarbatori-in-valoare-de-350-de-lei-pentru-minerii-din-valea-jiului-11785114
11785114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.