Un român conduce detaşat CEL MAI GREU maraton de pe planetă. Alţi trei români au abandonat în prima zi de competiţie

Autor: Raluca Lazaroi Postat la 10 martie 2018 297 afişări

Trei din cei patru români care s-au înscris anul acesta la cel mai greu maraton de pe planetă - 6633 Arctic Ultra au abandonat cursa încă din prima de competiţie, însă bistriţeanul Tibi Uşeriu a reuşit să preia conducerea şi a trecut de 100 de mile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trei din cei patru români care s-au încris la a zecea ediţie a maratonului artic - 6633 Arctic Ultra au abandonat concursul încă din prima zi, unul dintre competitori suferind o accidentare, iar ceilaţi doi au abandonat din cauza vremii extrem de dificile. Bistriţeanul Tibi Uşeriu, cel care a câştigat ultimele două ediţii ale acestui maraton a reuşit să preia conducerea cursei şi a parcurs prima sută de mile din cele peste 350.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MARATON ARTIC,
TIBI UŞERIU,
COMPETIŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.