Tibi Useriu a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai greu maraton din lume

Postat la 18 martie 2017 178 afişări

Tibi Uşeriu, singurul român care s-a înscris anul acesta la cel mai greu maraton de pe planetă, a condus detaşat cursa. Încă de la start a luat un avans considerabil faţă de competitorii săi, la jumătatea maratonului acesta reuşind să aibă un avans de peste 40 de kilometri şi 12 ore faţă de următorul competitor, canadianul Scott Donatelli.

Tibi Useriu a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai greu maraton din lume

“6633 Arctic Ultra” ajuns la a noua ediţie, este cel mai greu maraton de pe planetă şi a reunit la 23 de alergători din întreaga lume, unul dintre aceştia renunţând înainte de începerea cursei.

Alături de Tibi Uşeriu, reprezentând Romania, în cursă au mai fost înscrişi încă 17 concurenţi din Scoţia, Japonia, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Spania şi Franţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maraton,
avans,
castigare,
competitor,
cursa,
inscriere,
planeta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.