Theresa May vizitează Canada pentru discuţii privind comerţul post-Brexit

Postat la 18 septembrie 2017 71 afişări

Premierul britanic Theresa May efectuează, luni, o vizită oficială în Canada pentru a discuta despre acordurile comerciale post-Brexit şi pentru o întrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, relatează site-ul BBC News.

Theresa May vizitează Canada pentru discuţii privind comerţul post-Brexit

Vizita Theresei May vine înaintea semnării Acordului Economic şi Comercial Cuprinzător (CETA) între Canada şi Uniunea Europeană, care va intra în vigoare la 21 septembrie.

Premierul britanic speră să folosească CETA ca model pentru un acord comercial bilateral valabil după ieşirea din Blocul comunitar.

În cadrul acordului UE-Canada, a cărui negociere a durat şapte ani, Canada a convenit să elimine 98% dintre taxele sale de import.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.