Tesla a livrat primele automobile în China, unde vrea să deschidă o fabrică

Postat la 23 aprilie 2014 46 afişări

Producătorul american de automobile electrice Tesla va asambla maşini şi în China, pentru a aduce producţia mai aproape o piaţă cu un potenţial uriaş de creştere, unde clasa de mijloc este tot mai numeroasă şi mai interesată de autoturisme de lux.

Tesla a livrat primele automobile în China, unde vrea să deschidă o fabrică

 "La un moment dat, în următorii trei sau patru ani, vom aduce producţie locală în China. China este foarte importantă pentru viitorul Tesla", a declarat CEO-ul companiei americane, Elon Musk, aflat la Beijing cu ocazia primelor livrări de autoturisme Tesla Model S către clienţi din China. potrivit CNN Money.

Model S, nava amiral a Tesla, are un preţ de circa 115.000 de dolari pe piaţa chineză. Musk a livrat personal autoturismul Model S către primul client din China.

Vânzările de automobile electrice evoluează timid în China, însă producătorii văd un potenţial uriaş de creştere în cea de-a doua economie a lumii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tesla-a-livrat-primele-automobile-in-china-unde-vrea-sa-deschida-o-fabrica-12509885
12509885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.