Terasa construită pe un vârf de munte, un loc magic situat deasupra norilor - GALERIE FOTO

Postat la 14 iunie 2016 1556 afişări

Situată pe insula japoneză Hokkaido, terasa Unkai face parte din complexul turistic Tomamu Resort şi este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru japonezii din clasa medie. Terasa construită pe un vârf de munte este adesea deasupra norilor, oferind turiştilor un peisaj impresionant.

„Unkai”înseamnă în traducere „marea de nori”, iar pentru a sta pe terasă fiecare turist trebuie să scoată din buzunar 20 de dolari. Izvoarele naturale termale din zonă şi diferenţele de temperatură din timpul celor câteva ore când noaptea se transformă în zi, determină formarea unei pături albe imaculate de nori, deasupra regiunii muntoase.

Puţini oameni au avut şansa să vadă de sus efectul mirific, asta până când a fost amenajat un sistem cu telegondolă care îi urcă pe turişti sus în munţi, până la Terasa Unkai, deasupra mării de nori, de unde pot privi răsăritul, pot face poze celor doi munţi care străpung marea albă, Hidaka şi Tokachi, şi pot să se bucure de o ceaşcă de cafea sau un bol de supă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/terasa-construita-pe-un-varf-de-munte-un-loc-magic-situat-deasupra-norilor-galerie-foto-15485911
15485911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.