Teodorovici apără, în Parlament, OUG 114: Este actul normativ cel mai curajos şi îndrazneţ

Postat la 25 februarie 2019 32 afişări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, la Parlament, prezent la dezbateri despre OUG 114, la „Ora Guvernului”, că actul normativ din domeniul fiscal este cel mai curajos şi îndrăzneţ apărut după Revoluţie.

Teodorovici apără, în Parlament, OUG 114: Este actul normativ cel mai curajos şi îndrazneţ

„OUG 114 este actul normativ cel mai curajos şi îndrazneţ apărut după Revoluţie. Dincolo de avizele legale, ar fi fost cu siguranţă un timp mai îndelungat pentru un dialog extins. Mi-am propus să nu dau curs provocărilor de timp campanie electorală. Acum două săptămâni, vă vorbeam de viziunea noastră pentru România anului 2019. OUG 144 porneşte de la această viziune şi pune în practică următoarele soluţii : susţine autorităţile locale, am creat fondul de alocare şi investiţii. Al doilea aspect, OUG susţine domeniul construcţiilor. Noi nu ne limităm doar la a da declaraţii în media, am crescut salariul în construcţii la 3000 de lei. OUG 114 susţine dezvoltarea patrimoniului”, a declarat luni, la „Ora Guvernului”, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

 

Liderul deputaţilor USR, Florina Prună, a declarat, în cadrul dezbaterii, că OUG 114 din domeniul fiscal are ca scop bulversarea economiei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oug,
parlament,
declaratii,
revolutie,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.