Teo Trandafir, despre câţi bani are cu adevărat: „Eu chiar cred că banii îţi aduc fericirea”

Postat la 13 noiembrie 2018 6846 afişări

Teo Trandafir a vorbit despre importanţa banilor şi crede că aceştia pot aduce fericirea, dar doar cu o condiţie, să-i foloseşti ca să faci bine. Vedeta recunoaşte că face multe donaţii şi spune că şi fiica ei, Maia, este foarte chibzuită.

Teo Trandafir, despre câţi bani are cu adevărat: „Eu chiar cred că banii îţi aduc fericirea”

„Coroboraţi cu generozitatea, cu empatia, cu experienţa personală, care îţi arată cât de mult poţi suferi dacă nu eşti ajutat, banii reprezintă o pârghie foarte importantă, să nu fim ipocriţi”, spune vedeta Kanal D

”Eu chiar cred că banii îţi aduc fericirea, pentru că uite, să luăm o situaţie concretă, să zicem că prietenul tău cel mai bun prieten se îmbolnăveşte foarte grav şi singură lui speranţa este să meargă să facă o operaţie foarte scumpă într-o ţară străină… România nu îl ajută, că asta e ţara, prietenii nu îl ajută, pentru că nu au bani, dar tu poţi să îl ajuţi şi asta te face fericit.

Oamenii care consideră că banii nu aduc fericirea n-au avut bani niciodată şi se alină cu asta. Dacă ai avut parte de mult la viaţa ta, ştii cât contează. Dacă poţi să ajuţi pe cineva şi să salvezi o viaţă, dacă poţi să te ajuţi pe tine sau pe cineva, dacă poţi să arăţi unui prieten, unui apropiat sau unui duşman un semn al aprecierii tale, eu zic că banii fac diferenţa, pentru că nu poţi să trimiţi la nesfârşit oamenilor gânduri bune, pozitivism, salutări calde.

E un om căruia îi moare copilul cu zile şi tu îi spui: „Să sperăm că totul va fi bine!”? Nu, îi spui „De cât ai nevoie ca să te duci cu copilul la Viena?”, „20.000…”, „I-ai!”, „Când trebuie să ţi-i dau înapoi?”, „Nicodată, sunt pentru copil!”. Da, banii aduc fericirea şi salvează vieţi. Orice salvează vieţi aduce fericirea. Şi medicii aduc fericirea.

Banii luaţi ca atare nu au valoare. Nu te fac fericit, pentru că îţi pun în cârcă o grămadă de îndatoriri, o grămadă de energii negative care îţi vin din toate părţile, de invidii exacerbate, pe care nu le poţi controla nicicum.

Unii îşi imaginează întotdeauna că ai mai mult. Şi te urăsc, practic, degeaba. Da, banii coroboraţi cu generozitatea, cu empatia, cu experienţa personală care îţi arată cât de mult poţi suferi dacă nu eşti ajutat reprezintă o pârghie foarte importantă, să nu fim ipocriţi”, a povestit Teo Trandafir.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.