Telefonul la fel de performant ca Samsung S8 dar la jumătate de preţ

Postat la 20 aprilie 2017 4121 afişări

Xiaomi a anunţat Mi 6 cu specificaţii de top la doar 360 de dolari

Telefonul la fel de performant ca Samsung S8 dar la jumătate de preţ

Noul Xiaomi Mi 6 vine echipat cu chipset-ul Snapdragon 835, acelaşi procesor prezent şi în Samsung Galaxy S8, însă acesta nu spune toată povestea. Avem de a face cu un dispozitiv compact, după standardele din prezent, cu un display IPS care măsoară 5,15” în diagonală şi rezoluţie Full HD. Acesta beneficiază de 6 GB memorie RAM în ambele variante care vor intra la vânzare (cu 64 sau 128 GB spaţiu de stocare) şi integrează un sistem dual-camera nu foarte diferit faţă de cel pe care l-am întâlnit şi pe iPhone 7 Plus, scrie Go4it.ro

Cei doi senzori foto de 12 megapixeli beneficiază de obiective f/1.8 27mm, respectiv f/2.6 52mm. Primul este pentru cadre obişnuite, în timp ce al doilea este folosit pentru zoom optic 2X. Camera dispune şi de stabilizare optică, focalizare prin detecţie de faţă şi un blitz dual-tone cu LED.  Camera frontală nu iese prea mult în evidenţă, fiind echipată cu un senzor de 8 megapixeli, care poate filma în rezoluţie Full HD.

Telefonul are acelaşi procesor ca S8, cu 2GB RAM în plus, şi costă cu vreo 400 de dolari mai puţin decât telefonul Samsung.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
samsung,
telefon,
ieftin,
anunt,
prezenta,
refuz,
rezolutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.