Taxa AUTO | Teodorovici: 700 milioane lei vor fi transferaţi în fondul de mediu pentru restituirea taxei auto

Postat la 23 mai 2019 104 afişări

Ministrul Finanţelor Publice a anunţat, joi, că vor fi transferaţi 700 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului în cel de mediu pentru ca cei care au depus cereri de restituire a taxei auto până la 31 august 2018 să poată beneficia de restituirea acesteia până la sfârşitul lunii mai.

Taxa AUTO | Teodorovici: 700 milioane lei vor fi transferaţi în fondul de mediu pentru restituirea taxei auto

Printr-o Hotărâre de Guvern vor fi transferaţi 700 milioane lei din fondul de rezervă în fondul de mediu pentru restituirea taxei auto, a anunţat, joi, la Guvern, ministrul Eugen Teodorovici. Astfel, ministrul îşi doreşte ca banii să fie restituiţi până la sfârşitul lunii mai.

De aceşti bani vor beneficia cei care au depus cereri de restituire a taxei auto până la 31 august 2018.

Până la finalul lunii mai, ANAF trebuie „să se dea peste cap” şi să plătească sumele aferente taxei auto, a declarat, joi, la Bistriţa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Dacă situaţia nu va fi rezolvată, ministrul ameninţă cu demiteri.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că până la sfârşitul lunii aprilie, toate deciziile de impunere în ceea ce priveşte restituirea taxei auto trebuie să fie emise, iar până la finalul lunii mai, toţi cei care au plătit aceste taxe vor avea banii în cont.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restituire,
auto,
taxa,
fond

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.