Tarom suspendă temporar cursele interne, precum şi pe cele spre Franţa şi Germania

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 martie 2020 46 afişări

Tarom suspendă temporar cursele interne, precum şi pe cele spre Franţa şi Germania

Pentru limitarea răspândirii Covid 19, Tarom a decis ca, începand cu data de 25 martie, ora 12.00 (ora aterizarii), sa suspende operarea pe cursele interne pentru urmatoarele 14 zile şi, începând cu data de 26 martie, să suspende operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile. 

Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a calatoriilor fara penalizare sau rambursarea integrala a biletelor/tronsoanelor neutilizate, precizează compania într-o postare pe Facebook.

„Pentru efectuarea modificarilor va rugam sa contactati agentul emitent sau orice agentie TAROM. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar şi pentru raspunsul cu intarziere la solicitările dumneavoastra. Avand in vedere numarul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă pana cand se va da curs tuturor solicitărilor”, mai arată compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
curse,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.