Ţările europene cu cei mai nefericiţi oameni (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 23 august 2011 98 afişări

Fundaţia pentru Studiile Viitorului a publicat, săptămâna trecută, datele unui sondaj la care au participat peste 15.000 de europeni din 13 ţări.Cât de fericiţi sunt europenii cu viaţa pe care o duc?

În mod interesant, cifrele diferă de la o ţară la alta- oamenii bogaţi sunt mai fericiţi ca cei săraci, femeile sunt mai bucuroase ca bărbaţii, oamenii care locuiesc la ţară sunt mai fericiţi ca cei ce locuiesc la oraş, scrie businessinsider.com.

Se pare chiar că oamenii din ţările în care sunt proteste stradale şi au situaţii financiare drastice sunt mai bucuroşi ca cei din ţările mai stabile din punct de vedere economic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tari,
oameni,
nefericiti
/actualitate/tarile-europene-cu-cei-mai-nefericiti-oameni-galerie-foto-8645150
8645150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.