Tăriceanu exclude OUG sau asumarea răspunderii pe Codurile Penale: Mergem pe procedură parlamentară

Postat la 25 iunie 2018 58 afişări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că este exclusă ordonanţă de urgenţă sau asumarea răspunderii pe Codurile Penale, singura variantă acceptată urmând să fie dezbaterea parlamentară.

Tăriceanu exclude OUG sau asumarea răspunderii pe Codurile Penale: Mergem pe procedură parlamentară

"”Nu se discută, nu am discutat de niciun fel de o pe modificarea codurilor. Scoateţi din discuţie acest subiect. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterilor parlamentare. Nici asumarea răspundetrii nu e avută în vedere. Doar dezbaterea parlamentară", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Legat de şedinţa Coaliţiei de luni, cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, Tăriceanu spune că nu s-a discutat despre modificarea codurilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.