Tăriceanu, ATAC la adresa electoratului preşedintelui Iohannis: Atât îi duce mintea

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 29 aprilie 2018 150 afişări

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că nu a decis încă dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 şi că decizia va fi luată în cadrul coaliţiei PSD-ALDE la momentul oportun.

"Nu am luat o decizie (privind candidatura la alegerile prezidenţiale-n.r.), vom lua o decizie prin consultări în coaliţie la un moment pe care îl vom considera oportun, dar mai important decât cine va candida este ce ne propunem şi cred că trebuie să venim cu un mesaj clar care să semnifice ruptura de actualul stil prezidenţial, de statul paralel, de un sistem care acoperă abuzurile împotriva cetăţenilor. (...) Trebuie să marcăm o ruptură completă şi să vedem ce rol are preşedintele. Am pledat de-a lungul timpului că este important ca România să se apropie de o republică parlamentară, şi nu una prezidenţială, pentru că acumularea de putere în mod necontrolat duce la excese", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CALIN POPESCU TARICEANU,
PREZIDENTIALE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.