Tăriceanu, APEL către partenerii de coaliţie din PSD: Să se concentreze pe agenda cetăţeanului/ Mesaj pentru Tudose: Până nu conduci Trabantul bine nu are rost să discutăm de Formula 1

Postat la 09 ianuarie 2018 35 afişări

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat,marţi,că avut o întrevedere cu Liviu Dragnea, care l-a informat cu privire la discuţiile purtate, luni, în şedinţa CEX PSD, liderul ALDE, cerându-le colegilor din PSD să renunţe la ”discuţii nefolositoare” şi să se preocupe de agenda cetăţeanului.

Tăriceanu, APEL către partenerii de coaliţie din PSD: Să se concentreze pe agenda cetăţeanului/ Mesaj pentru Tudose: Până nu conduci Trabantul bine nu are rost să discutăm de Formula 1

”Astăzi am avut o întrevedere cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Am fost informat în legătură cu conţinutul discuţiilor pe care le-au avut ieri în CEX. (…) Vreau să fac un apel colegial la cei din PSD având în vedere că suntem parteneri de coaliţie, la cei din PSD care sunt frământaţi probabil fiecare având motive justificate de evoluţiile politice şi de viitor să se concentreze cu precădere (...) pe agenda publica, a cetăţeanului. Oamenii sunt extrem de putin interesaţi de (...) câţi miniştrii are Guvernul. (...) cetăţenii doresc să resimtă creşterea economică în buzunare, economia să performeze şi noi, în Parlament, să reusim să facem o legislaţie care să fie prietenoasă, favorabilă cetăţenilor şi care să repecte drepturile fiecăruia”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut colegilor de coaliţie să nu se concentreze pe discuţii ”sterile, nefolositoare, dăunătoare pentru percepţia actului de guvernare”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.