Ţara unde în curând va "ploua" cu pizza. Domino's apelează la drone pentru livrarea produselor

Postat la 30 august 2016 69 afişări

Ţara unde în curând va "ploua" cu pizza. Domino's apelează la drone pentru livrarea produselor

În curând în Noua Zeelandă o să "plouă" cu pizza. Joia trecută, Domino's a făcut o demonstraţie de livrarea pizzelor cu ajutorul dronelor şi plănuieşte să testeze sistemul cu clienţi adevăraţi în luna următoare, informează CNN

"Nu este retanbilă livrarea unui pachet de două kilograme cu un automobil de două tone", a declarat Scott Bush, general manager al Domino's Pizza Enterprises, care operează independent de compania mama din SUA.

Clientul care va cere livrarea cu drona va primi un mesaj pe telefon când aceasta va fi în apropiere apoi printr-o apăsare de buton drona va lăsa mâncarea clientului după care se va întoarce la magazin.

La început clienţii vor trebui să plătească în plus pentru acest serviciu, dar Bush speră ca în viitor livrarea cu drone să nu aibă un cost suplimentar.

Primele teste vor începe pe 27 septembrie, iar zborurile vor fi automate, însă un om va supraveghea întreaga operaţiune în cazul în care ceva nu funcţionează cum trebuie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.