Ţara care vrea să introducă pedeapsa cu MOARTEA pentru accidentele rutiere care cauzează decese

Postat la 06 august 2018 923 afişări

Guvernul din Bangladesh va analiza luni un amendament ce propune introducerea pedepsei cu moartea în cazul accidentelor rutiere cauzatoare de decese, a declarat un oficial, în contextul în care zeci de mii de elevi şi studenţi protestează după ce doi adolescenţi au fost călcaţi de un autobuz.

Ţara care vrea să introducă pedeapsa cu MOARTEA pentru accidentele rutiere care cauzează decese

Zeci de mii de persoane, cei mai mulţi elevi şi studenţi, au participat în ultimele zile la proteste ample, care au paralizat capitala Bangladeshului, Dacca. Manifestanţii cer schimbarea codului rutier şi a legilor privind transportul, relatează agenţia de ştiri Reuters.

 

Un oficial din cadrul Guvernului de Dacca a declarat sub protecţia anonimatului că amendamentul propus se referă la şoferii care provoacă accidente mortale.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.