Tânărul de 25 de ani care are un job perfect. Este plătit să facă ce alţii doar visează

Autor: Ioana Matei Postat la 25 mai 2015 2630 afişări

Tânărul de 25 de ani care are un job perfect. Este plătit să facă ce alţii doar visează

Costin Marian, un tânăr în vârstă de 25 de ani, fotograf freelancer din Mediaş, este câştigătorul unui concurs care îi permite să călătorească timp de patru luni în destinaţii precum Turcia, Grecia, Cipru, Egipt sau Dubai.

Tânărul a participat la un concurs organizat de agenţia de turism online Paravion.ro şi va porni în călătorie astăzi. El urmează să călătorească în următoarele patru luni în mai bine de 10 destinaţii oferite de Paravion.ro, unde va fotografia, filma şi va comunica zilnic pe canalele social media ale agenţiei de turism şi despre toate obiectivele turistice, hotelurile, plajele şi oraşele pe care le vizitează.

El şi-a început noul job pe 25 mai, cu o călătorie de o săptămână în Antalya, şi va continua cu Zakynthos, Rhodos, Kos, Bodrum, Creta, Cipru, Palma de Mallorca, Tenerife, Egipt, Dubai şi alte destinaţii de top oferite de Paravion.ro.

Potrivit informaţiilor Paravion.ro, în concursul demarat pe 15 aprilie s-au înscris peste 300 de călători din toate zonele ţării. Costin Marian s-a înscris cu un videoclip de 59 de secunde despre Iordania, destinaţia sa preferată, şi deşi competiţia a fost foarte strânsă, a reuşit să convingă juriul. Toate cheltuielile de călătorie şi banii de buzunar pe parcursul celor patru luni sunt acoperite de Paravion.ro. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tanarul-de-25-de-ani-care-are-un-job-perfect-este-platit-sa-faca-ce-altii-doar-viseaza-14330095
14330095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.