Taifun devastator în Japonia. Cel puţin şase persoane au murit în urma distrugerilor, iar peste un milion de oameni, îndemnaţi să-şi abandoneze locuinţele

Postat la 04 septembrie 2018 97 afişări

Vântul puternic, ploile torenţiale şi inundaţiile provocate de un taifun au cauzat distrugeri masive în vestul Japoniei, astfel că peste un milion de oameni au fost sfătuiţi să-şi evacueze locuinţele, sute de zboruri au fost anulate, iar şase persoane au decedat, informează agenţia de ştiri Reuters.

Taifun devastator în Japonia. Cel puţin şase persoane au murit în urma distrugerilor, iar peste un milion de oameni, îndemnaţi să-şi abandoneze locuinţele

Un bărbat de 71 de ani a fost descoperit mort sub un depozit care s-a prăbuşit, cel mai probabil din cauza vântului puternic, iar un alt bărbat a decedat după ce a căzut de pe acoperişul unei case, a relatat postul public NHK, precizând că peste 90 de persoane au fost rănite.

Postul TBS a relatat că şase persoane au decedat.

În unele zone s-au înregistrat valuri cu o înălţime record, care au trecut peste diguri şi au inundat una din pistele aeroportului Kansai din Osaka, lucru care a dus la închiderea aeroportului şi anularea mai multor zboruri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.