Surpriză în sistemul bancar: O bancă din România lansează un nou tip de credit cu care vrea să cucerească piaţa imobiliară

Postat la 17 iunie 2017 258 afişări

Bancpost a lansat creditul „Casa la Fix“, pentru investiţii imobiliare, destinat persoanelor fizice care sunt în căutarea unei locuinţe sau au în vedere construirea unui case. Valoarea finanţată este de maximum 250.000 euro, echivalent lei, iar avansul minim solicitat începe de la 15%.

Surpriză în sistemul bancar: O bancă din România lansează un nou tip de credit cu care vrea să cucerească piaţa imobiliară

Clienţii primesc preaprobare financiară în termen de 24 de ore, iar evaluarea imobilului este gratuită. Dobânda percepută este de 2% la care se adaugă ROBOR la 3 luni. Oferta poate fi accesată până la data de 31 august 2017 atât pentru achiziţia sau construcţia unei locuinţe, cât şi pentru refinanţarea unui credit ipotecar.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.