Surpriză de proporţii cu noul iPhone: Apple pregăteşte o nouă revoluţie

Postat la 22 august 2017 324 afişări

iPhone 8, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, ar urma să îşi facă apariţia pe piaţă în luna septembrie.

Surpriză de proporţii cu noul iPhone: Apple pregăteşte o nouă revoluţie

După schimbările surpriză de anul trecut, când a renunţat la jack-ul de 3,5 mm, Apple vrea să facă o nouă revoluţie: renunţarea la senzorul de amprentă. Potrivit unor surse citate de Mashable, noul iPhone va putea fi deblocat prin intermediul funcţiei de recunoaştere facială într-o „milionime de secundă”.

 

„Noua funcţie de recunoaştere facială utilizează senzori 3D capabili să indentifice faţa utilizatorului într-o „milionime de secundă”, arată un raport Korea Herold, citând o sursă anonimă.

 

Funcţia de deblocare cu amprentă va fi înlocuită de sistemul de recunoaştere al feţei, prin care ar urma să fie folosite şi serviciile Apple Pay. Dacă va fi implementată, aceasta va fi cea mai mare schimbare pe care compania o adoptă noului iPhone.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.