Suplimentarea voucherelor pentru biciclişti, din nou pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de luni

Postat la 08 septembrie 2017 55 afişări

Primăria Capitalei a reintrodus proiectul de hotărâre privind suplimentarea cu încă 25.000 a numărului de vouchere acordate în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti” pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni. În şedinţa precedentă, acesta a fost respins.

Suplimentarea voucherelor pentru biciclişti, din nou pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de luni

„Consilierii generali din majoritatea PSD-ALDE susţin fără rezerve acest proiect ambiţios şi am convingerea că la următoarea şedinţă, când vom avea o prezenţă de 100%, proiectul va trece la vot, chiar dacă partidele din opoziţie îşi vor uni din nou forţele, aşa cum au făcut-o azi. Regret că cei 25.000 de bucureşteni care au solicitat aceste vouchere vor mai avea de aşteptat, dar probabil că doamnele şi domnii consilieri de la USR, PNL şi PMP le vor oferi explicaţii convingătoare pentru faptul că au blocat pe moment acest proiect”, declara primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul lunii august.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.