Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide în noiembrie in România

Postat la 29 septembrie 2017 518 afişări

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide în noiembrie la Braşov. „Intenţia noastră este să deschidem la mijlocul lunii noiembrie”, ne-a declarat Florin Păunescu, administratorul companiei dezvoltatoare L.H. El Investment SRL.

Compania a demarat o campanie de recrutări, încercând să angajeze 120 de persoane, din care 60 sunt doar îngrijitorii de copii. Compania estimase o valoare a investiţiei de cinci milioane de euro, dar ulterior valoarea acesteia a crescut până la aproximativ opt milioane de euro. „În principiu, vor fi create peste 220 de locuri de muncă, având în vedere că vor fi 50 de magazine care vor avea personal propriu, aceştia alăturându-se celor 120 de angajaţi ai noştri”, a explicat Păunescu, fost şef al Gărzii Financiare Braşov.

 

Arhitecţii au ţinut cont de faptul că întregul complex este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principală au fost proiectate de dimensiuni mai mici, uşor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilităţi – copii, părinţi sau bunici – a fost amenajată o rampa de acces, cu un grad mic de înclinare, construită conform normelor şi standardelor.

 

Faţadele clădirii vor fi decorate de către o companie specializată în proiectare, cu o vastă experienţă la nivel mondial.

În principiu, intrarea va fi transformată într-un castel medieval, iar materialul folosit pentru sculpturi este polistirenul, îmbrăcat în trei straturi de răşină poliuretanică de înaltă densitate, rezistent la intemperii. Turnurile castelului vor fi vizibile de la o distanţă mare, cu ajutorul luminii arhitecturale pe timpul nopţii.

În aer liber, pe partea de nord, este amenajată o terasă de vară cu o vedere panoramică extraordinară, care are o suprafata de peste 500 mp. Clienţii se vor bucura aici de băuturi şi produse alimentare servite de la un stand amenajat pe terasă exclusiv în sezonul cald.

 

Centrul comercial va avea pe o zonă de 1.600 de metri pătraţi tobogane, va avea un Luna Park, o zonă de jocuri electronice şi una dedicată realităţii virtuale. De asemenea, dezvoltatorul a anunţat că o zonă principală de atracţie va fi reprezentată de simulatorul de schi, dar şi de cinematograful 8D la 360 de grade. „Este primul cinematograf de acest fel din estul Europei”, a mai spus Păunescu. Vor fi create cinci săli tematice de evenimente, precum şi o zonă de spectacole, scrie bizbrasov.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.