Superbet angajează manageri pentru activităţile din România. Ce profil de manageri caută operatorul de pariuri sportive

Autor: Ioana Matei Postat la 17 februarie 2017 954 afişări

Superbet angajează manageri pentru activităţile din România. Ce profil de manageri caută operatorul de pariuri sportive

Operatorul de pariuri sportive Superbet, cu aproape 600 de agenţii deschise în toată ţara se află în plin proces de recrutare a unor seniori şi top manageri de la cele mai mari companii mondiale ale industriei pariurilor sportive în cadrul unei trategii de dezvoltare şi consolidare a businessului online al operatorului român, potrivit unui articol publicat de publicaţia internaţională eGaming Review.

Printre recrutările făcute recent se numără Jamie Hart şi Peter Morgan, ambii foşti directori în cadrul William Hill, cea mai mare companie de pariuri sportive din Marea Britanie ca număr de locaţii. Jamie Hart va fi viitorul director de e-commerce al operatorului român, iar Peter Morgan, fostul director de dezvoltare software  în cadrul William Hill va ocupa o poziţie similară în cadrul Superbet. După William Hill, Jamie Hart a condus SunBets, parte a unui joint venture cu gigantul australian Tabcorp, care a a avut anul treecut venituri de 1,7 miliarde dolari. Sunt doar câteva dintre recrutările de top ale unor manageri cu notorietate în industria mondială a jocurilor de noroc pe care Superbet le face, un proces care va continua şi în lunile următoare, după cum indică EGR.

Tot de dată recentă este şi recrutarea lui Jon Hewlet de la bWin, din poziţia de director de trading, iar la Superbet va ocupa aceeaşi poziţie. Noua echipă, menită să ducă Superbet în liga marilor case internaţionale de pariuri sportive online,  va fi completată de Ben Gross. Recrutat de la compania de pariuri sportive bet365, cu venituri de aproape 2 miliarde de lire sterline, Gross va supraveghea departamentul care gândeşte algoritmii după care sunt stabilite cotele.

Demersul de consolidare a echipei de management a grupului condus de Sacha Dragic, din poziţia de CEO şi fondator, este menit să susţină strategia de dezvoltare regională pe care acesta a gândit-o pe următorii cinci ani. Superbet deja a aplicat pentru o licenţă online şi offline pe piaţa poloneză a pariurilor sportive şi totodată prospectează şi alte pieţe din Europa Centrală şi de Est unde se poate extinde în următorii ani.

De precizat că din 2015, România are o legislaţie strictă aplicabilă jocurilor de noroc online, ceea ce a dus la o bună reglementare a pieţei şi, în consecinţă, la deschiderea acesteia. Conform informaţiilor de pe site-ul ONJN, în prezent activează 32 operatori de pariuri tradiţionali si 19 online.  În ţări cu tradiţie în pariurile sportive precum Marea Britanie, industria de gaming generează peste 5,4 mld. lire sterline annual. În România, peste un milion de români pariază în mod constant. Se pariază pe fotbal, tenis, box, hochei, curse de câini, dar şi pe loterii la minut. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.