SUA, lovite din plin cu arme care par de domeniul SF. Efectele sunt DRAMATICE. ''S-a mers prea departe. Declanşăm riposta!''

Postat la 27 septembrie 2017 989 afişări

Un număr de 21 de diplomaţi americani şi canadieni afirmă că au fost atacaţi în urmă cu câteva luni cu arme sonice, în Cuba, iar efectele încă se resimt şi în prezent.

SUA, lovite din plin cu arme care par de domeniul SF. Efectele sunt DRAMATICE. ''S-a mers prea departe. Declanşăm riposta!''

Atacurile au avut loc în timpul nopţii. Mai multe victime au afirmat că nu au observat nimic ieşit din comun, alţii insistă că au fost mai multe vibraţii şi sunete ciudate repetate. Fie că au auzit sau nu ceva, efectele atacurilor sonice au fost resimţite de diplomaţii americani. La scurt timp după ce au părăsit Cuba, oficialii au afirmat că sunetele nu se mai auzeau.

Citiţi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
efecte,
arme,
declansare,
lovire,
par,
riposta,
sf,
sua,
atacuri,
americani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.