Studiourile Fox vor produce încă două sezoane din serialul "Familia Simpson"

Autor: Florin Badescu Postat la 05 mai 2015 43 afişări

Studiourile Fox au anunţat, luni, că vor produce încă două sezoane - al 27-lea respectiv al 28-lea - din serialul de televiziune animat "Familia Simpson", informează contactmusic.com.

Contractul care prevede realizarea altor două noi sezoane, care vor include câte 22 de episoade, a fost semnat cu o lună înainte de difuzarea episodului final din cel de-al 26-lea sezon. Prin cele două sezoane noi, serialul "Familia Simpson" va ajunge la un total de 625 de episoade.

"Familia Simpson" deţine deja recordul de longevitate în domeniul serialelor TV difuzate în primetime, prin prisma sezoanelor difuzate, şi, dacă show-ul va continua şi cu cel de-al 29-lea sezon, va doborî recordul deţinut de serialul "Gunsmoke" prin prisma celor mai multe episoade dintr-un serial TV difuzat în primetime, precizează USA Today.

În anunţul lor oficial de luni, producătorii studiourilor Fox au inclus şi un comentariu amuzant al personajului Homer Simpson: "I-am depăşit pe Letterman, Jon Stewart şi «McDreamy», pentru că eu am ceva ce ei nu au: o dependenţă costisitoare de 200 de gogoşi pe zi".

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 31 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copiii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FAMILIA SIMPOSON,
SEZOANE,
/actualitate/studiourile-fox-vor-produce-inca-doua-sezoane-din-serialul-familia-simpson-14212047
14212047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.