Strugurii care sunt atât de scumpi incât sunt cumpăraţi sub formă de cadouri sau în scopuri promoţionale de către diverse companii

Postat la 22 iulie 2019 158 afişări

Strugurii care sunt atât de scumpi incât sunt cumpăraţi sub formă de cadouri sau în scopuri promoţionale de către diverse companii

Strugurii din soiul „Roman Ruby” pot fi consideraţi cei mai scumpi din întreaga lume. Un ciorchine de strugure din acest soi a fost vândut recent pentru suma de 11.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii.

 

Licitaţia a fost organizată în oraşul japonez Kanazawa, iar cumpărătorul a fost proprietarul unui lanţ hotelier care a plătit echivalentul a 11.000 de dolari pentru 24 de boabe de strugure, potrivit Rador.

Apreciaţi foarte mult în Japonia pentru zeama lor, pentru conţinutul ridicat de zahăr, aciditatea scăzută şi gustul lor răcoritor, aceşti struguri au boabele de culoare roşie. De regulă, aceste fructe sunt cumpărate sub formă de cadouri sau în scopuri promoţionale de către diverse companii.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scumpire,
cadouri,
companii,
cumparare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.