Stroe, ACAROM: Doi furnizori auto vest-europeni pregătesc investiţii de 75-80 mil. euro în România

Postat la 28 aprilie 2014 45 afişări

Două companii vest-europene din industria auto sunt interesate să intre pe piaţa românească, valoarea estimată a investiţiilor ridicându-se la aproximativ 75-80 milioane euro, a declarat Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Stroe, ACAROM: Doi furnizori auto vest-europeni pregătesc investiţii de 75-80 mil. euro în România

 "Valoarea celor două posibile investiţii nu este spectaculoasă, se ridică la aproximativ 75-80 milioane (euro, n.r.), dar vor avea piaţă. Ei caută asocieri cu producători naţionali care n-au tehnică, locurile de muncă se ridică la aproximativ 170. Nu trebuie să întoarcem spatele la aşa ceva. Acestea sunt flori rare care apar în ultimul timp în industria auto din România", a declarat Stroe la conferinţa "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România?", organizată luni de Ziarul Financiar.

Cele două companii sunt vest-europene, a precizat Stroe, fără să ofere detalii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stroe-acarom-doi-furnizori-auto-vest-europeni-pregatesc-investitii-de-75-80-mil-euro-in-romania-12540758
12540758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.