Steaua a castigat Cupa Romaniei pentru a 21-a oara in istoria sa

Postat la 25 mai 2011 34 afişări

Formatia Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 21-a oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Brasov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucuresti.

Golurile au fost marcate de Dica (min.24), Torje (min.33) si Barboianu (autogol in min.50). Meciul a fost intrerupt de mai multe ori, din cauza unor torte aprinse de fanii Stelei. Nici fanii dinamovisti nu s-au lasat mai prejos si au aruncat o torta in teren in minutul 59 al finalei, in momentul cand Gabriel Torje se pregatea sa centreze spre poarta aparata de Ciprian Tatarusanu.

Cartonase galbene: Moti, Torje, Bakaj, Margaritescu (Dinamo), Bilasco, Szekely, Tanase, Banel Nicolita (Steaua).

Partida a avut loc pe stadionul Tineretului din Brasov.Printre personalitatile prezente la meci s-au numara Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, directorul general al Otelului, Marius Stan, fratii Ioan si Victor Becali, insotiti de mai multi impresari, si fotbalistul echipei Lazio Roma, Stefan Radu.

Fazele meciului si galerie foto pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/steaua-a-castigat-cupa-romaniei-pentru-a-21-a-oara-in-istoria-sa-8285756
8285756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.