Staţiunea din România unde se respiră cel mai curat aer din Europa, dar în care autorităţile nu au investit niciun leu. “E ca acum 30 de ani”

Postat la 18 ianuarie 2017 1532 afişări

Staţiunea din România unde se respiră cel mai curat aer din Europa, dar în care autorităţile nu au investit niciun leu. “E ca acum 30 de ani”

Ai auzit de iniţiativa unui om de afaceri de a vinde aer curat în băncuţe? Dacă trăieşti în România, nu ai decât să zâmbeşti, căci chiar la tine în ţară poţi merge într-o vacanţă ecologică şi de neuitat. Povesteşte-le tuturor prietenilor atât din ţară cât şi de peste hotare despre staţiunile sănătoase de la noi.

Nu a fost nevoie de strategii sofisticate şi metodologii avansate pentru a menţine aceste locuri în starea în care au fost acum trei decenii, în schimb aerul de aici este de o puritate rară de pe întregul continent. Încă nu ţi-ai planificat în ce destinaţie turistică vei merge în acest an? Nu departe de Cluj-Napoca vei descoperi raiul pentru cei care ţin la turismul sănătos.

Muntele Baisorii, la 1400 de metri altitudine este unul dintre locurile unde se respira cel mai ozonificat aer din tara noastra. Insa e o zona despre care putini vorbesc. Statiunea nu e dezvoltata si nu este exploatata la adevaratul potential, scrie stirileprotv.ro.

Statiunea Muntele Baisorii se afla la 60 de kilometri de Cluj Napoca. Turistii o descopera cu incantare, dar cei care raspund de ea nu fac nimic pentru a o pune in valore.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.