Staţiunea cu cel mai curat aer din România, asaltată de turişti. „Aşteaptă şi câte o oră să se aşeze la masă”

Postat la 17 august 2017 651 afişări

În mini vacanţa de acum câteva zile, românii au luat cu asalt şi staţiunea Colibiţa din Munţii Călimani, cu un aer curat comparabil cu cel din Alpi.

Staţiunea cu cel mai curat aer din România, asaltată de turişti. „Aşteaptă şi câte o oră să se aşeze la masă”

Turist, citat de stirileprotv.ro: “Nemaipomenit. Este prima dată când am venit la Colibiţa. Am rămas profund impresionat de ceea ce am văzut.”

Turiştii au găsit aici şi răcoare. Au fost 25 de grade, iar apa lacului a fost numai bună pentru scăldat.

Turist: “De la Londra, venim în fiecare an aici, e al III-lea an. în primul rând e curată apa. E mult mai linişte aici, noi nu iubim aglomeraţia. După un sejur la mare eşti mai obosit decât ar trebui să fi după o vacanţă.”

De la an la an, staţiunea a devenit tot mai căutată. De pildă, zilele acestea locurile de cazare au fost ocupate în proporţie de sută la sută. Este nevoie însă de mai multe facilităţi pentru turişti, spun oamenii.

Pentru că autorităţile locale nu au intuit potenţialul zonei acum nu au proprietăţi cu ieşire la lac. Mai mult, pământul s-a vândut chiar până în buza lacului aşa că turiştii care vor să se plimbe pe marginea apei nu o pot face decât dacă intră pe o proprietate privată, asta dacă accesul le este permis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
statiune,
asalt,
turisti,
asteptare,
romania,
vacanta,
alpi,
munte,
romani,
apa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.