Statele Unite vor permite Israelului să atace poziţii militare iraniene din Siria - surse

Postat la 28 iunie 2018 98 afişări

Statele Unite vor acorda Israelului, cu aprobarea Rusiei, dreptul de a ataca poziţii militare iraniene din Siria, afirmă surse diplomatice citate de cotidianul Al-Hayat.

Statele Unite vor permite Israelului să atace poziţii militare iraniene din Siria - surse

Preşedinţii din SUA şi Rusia, Donald Trump şi Vladimir Putin, vor discuta pe 15 iulie despre modalităţile de retragere în totalitate a forţelor iraniene din Siria. "Statele Unite vor oferi Israelului undă verde pentru a ataca trupele iraniene din Siria oriunde şi oricând", a declarat un diplomat occidental citat de cotidianul Al-Hayat şi de site-ul Ynetnews.com.

Potrivit sursei citate, Statele Unite ar putea accepta ca preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, să rămână la putere după ce va elibera întregul teritoriu de elementele insurgente şi teroriste.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.