Statele Unite avertizează Rusia să nu blocheze procesul de pace din Siria

Postat la 24 aprilie 2018 59 afişări

Statele Unite au avertizat, luni după-amiază, Rusia să evite obstrucţionarea procesului de pace din Siria, altfel va fi trasă la răspundere, conform unei declaraţii făcute de secretarul de Stat interimar, John Sullivan, la summitul G7, unde a fost denunţat "comportamentul negativ" al Moscovei.

Statele Unite avertizează Rusia să nu blocheze procesul de pace din Siria

"Rusia trebuie să fie un partener constructiv în Siria, altfel va fi trasă la răspundere", a declarat John Sullivan, potrivit agenţiei Reuters, după reuniunea miniştrilor de Externe din Grupul statelor puternic industrializate (G7) desfăşurată în oraşul canadian Toronto.

Grupul G7 a denunţat "comportamentul negativ" al Rusiei, dar a exprimat disponibilitatea pentru dialog cu Administraţia Vladimir Putin.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.