Statele Unite anunţă o recompensă de 5 milioane dolari pentru capturarea liderului talibanilor pakistanezi

Autor: Mihai Draghici Postat la 10 martie 2018 127 afişări

Statele Unite au anunţat, vineri, o recompensă de cinci milioane de dolari pentru informaţii care să conducă la capturarea mollahului Fazlullah, liderul Mişcării talibanilor pakistanezi, informează site-ul agenţiei Reuters.

Departamentul de Stat american a anunţat şi recompense de câte trei milioane de dolari pentru informaţii despre doi lideri ai unor grupuri afiliate Mişcării talibanilor pakistanezi, Abdul Wali şi Mangal Bagh, acuzaţi că atacă vehicule NATO de aprovizionare.

Anunţul a fost făcut în timpul vizitei la Washington a ministrului pakistanez de Externe, pentru discuţii despre intensificarea operaţiunilor de combatere a terorismului şi despre strategia SUA în Afganistan.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
TALIBANI,
PAKISTAN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.