Startup-ul american Lyft, companie de ride-hailing evaluată la 15 miliarde de dolari, anunţă listarea la bursă înaintea rivalilor de la Uber

Autor: Alex Ciutacu Postat la 06 decembrie 2018 133 afişări

Startup-ul american Lyft, companie de ride-hailing evaluată la 15 miliarde de dolari, anunţă listarea la bursă înaintea rivalilor de la Uber

Compania de ride-hailing Lyft, care concurează pe mai multe pieţe cu Uber, a depus la SEC (ASF-ul american), cererea de listare pe bursa din Statele Unite, la sfârşitul unui an în care zvonurile cu privire la această listare au împânzit piaţa, potrivit Reuters.

Compania, care a fost evaluată ultima dată la 15 miliarde de dolari, nu a specificat numărul de acţiuni pe care le vinde sau preţul la care vor fi acestea.

Listarea este programată pentru prima jumătate a anului viitor, potrivit surselor citate de agenţia americană de presă. Rivalii de la Uber Technologies sunt de asemenea aşteptaţi de piaţă, iar IPO-ul lor ar putea fi de 120 de miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
listare,
companie,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.