Start-up-ul OmniPERFORM a generat afaceri de 500.000 de euro în primul an de funcţionare

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 martie 2018 154 afişări

După un an de la debutul din martie 2017, start-up-ul fondat de Adrian Enache a reuşit afaceri de peste 500 de mii de euro.

Start-up-ul OmniPERFORM a generat afaceri de 500.000 de euro în primul an de funcţionare

OmniPERFORM a demarat în martie 2017 cu trei angajaţi. După 12 luni, compania numără 16 persoane şi o structură totală de 35 de persoane, împreună cu toţi colaboratorii. Campaniile desfăşurate de agenţie sunt pentru zona auto, home&deco, real estate, FMCG, platforme de investment, SaaS, e-commerce şi nu numai.

Tehnologia OmniPERFORM a ajutat aproape 40% din partenerii agenţiei să treacă la costuri per lead sau costuri/oportunitate în CRM, după un minim de 6 luni de colaborare. Acest mod de promovare devine extrem de eficient în cadrul unei colaborări strânse cu departamentele de marketing ale partenerilor, iar personalizarea şi testarea mesajelor aduce rezultate excelente, fapt ce declanşează creşterea sau mutarea bugetelor în online.

În acest an, OmniPERFORM urmăreşte să introducă un nou mod de lucru şi o structură de agenţie care să răspundă nevoilor de business ale partenerilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.