Starbucks închide peste 8000 de cafenele. Motivul este surprinzător

Autor: Florin Casota Postat la 18 aprilie 2018 1084 afişări

Săptămâna trecută, doi bărbaţi afro-americani stăteau într-o cafenea Starbucks din Philadelphia şi aşteptau un prieten pentru o întâlnire. Unul dintre ei a vrut să se ducă până la toaletă, dar nu a fost lăsat pe motiv că nu a cumpărat nimic, relatează Inc.com

Starbucks închide peste 8000 de cafenele. Motivul este surprinzător

Cei doi au fost rugaţi să părărească incinta, iar când aceştia au refuzat angajaţii Starbucks au chemat poliţia. Cei doi au fost eliberaţi de poliţie mai târziu.

"Cei doi bărbăţi nu meritau ceea ce li s-a întâmplat. Noi suntem de vină. Este o problemă de management pe care o voi adresa", a declarat Kevin Johnsonj, CEO-ul Starbucks. Acum, compania a anunţat că va închide peste 8000 de cafenele din SUA pe 29 mai, iar peste 175.000 de angajaţi vor participa la un training pentru a preveni ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.