St Martin, insula devastată de uraganul Irma, a fost o ţintă pentru miliardarii români. Dinu Patriciu, Remus Truică şi alţii au avut case de vacanţă în destinaţia exotică

Postat la 07 septembrie 2017 804 afişări

Saint Martin, insula puternic afectată de uraganul Irma, a fost una dintre destinaţiile favorite ale miliardarilor români, printre cei care au deţinut sau deţin proprietăţi acolo numărându-se fostul proprietar al Rompetrol Dinu Patriciu, precum şi Remus Truică. Trei cetăţeni români care se aflau pe insula Saint Martin nu mai pot fi contactaţi în urma uraganului Irma, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Ambasada României la Washington are în atenţie cazul.

St Martin, insula devastată de uraganul Irma, a fost o ţintă pentru miliardarii români. Dinu Patriciu, Remus Truică şi alţii au avut case de vacanţă în destinaţia exotică

Dinu Patriciu a cumpărat casa de vacanţă din Saint Martin după 2008, anul declanşării crizei economice. În 2013, relatări din presă arătau că soţia lui Patriciu, Dana, s-a mutat pe insulă, într-o perioadă în care omul de afaceri avea probleme serioase de sănătate. În prezent, averea sa este disputată de moştenitori.

Pe insulă, care este împărţită în două teritorii, o colectivitate de peste mări franceză şi o constituentă a Regatului Tărilor de Jos, a locuit fosta soţie a lui Remus Truică, Irina Truică, care a obţinut casa în urma divorţului. Imobilul a fost afectat de uraganul Sandy în 2013, dar conform celor mai recente informaţii poate fi închiriat pentru sume cuprinse între 10.000 şi 35.000 de dolari pe săptămână.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insula,
romani,
uragan,
dinu patriciu,
miliardari,
vacanta,
case

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.