SPP a solicitat schimbarea unor dispozitive de control, amplasate la intrarea în Senat

Autor: Ana Borlescu Postat la 08 iunie 2015 84 afişări

Vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu a anunţat, luni, că Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a solicitat schimbarea unor dispozitive de la intrarea în Senat, el precizând că nu ştie preţul şi numărul "aparatelor", totul fiind "într-o anexă care este cu caracter secret de serviciu".

Social-democratul Cristian Dumitrescu a anunţat, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului, că SPP a transmis o solicitare pentru înlocuirea unor "aparate" de la intrarea din sediul Senatului.

"Există o solicitare din partea Serviciului de Protecţie şi Pază pentru înlocuirea unor aparate de la intrarea în Senat, de control şi să vedem dacă dispunem de aceste sume. Dacă nu, să solicităm din partea bugetului, la rectificare să ne revizionăm aceste sume. Este o obligaţie a beneficiarului de activitate de protecţie şi pază de a-şi asigura aceste aparate", a declarat vicepreşedintele Senatului.

Detaliile referitoarea la numărul "aparatelor" şi preţul acestora, nu sunt cunoscute de Dumitrescu, totul fiind "într-o anexă care este cu caracter secret de serviciu".

"Aparatele" respective, care sunt funcţionale, urmează să fie schimbate pentru că sunt uzate moral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SENAT,
SPP,
SECRET
/actualitate/spp-a-solicitat-schimbarea-unor-dispozitive-de-control-amplasate-la-intrarea-in-senat-14425287
14425287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.